Crops header
blok rood

Key Accountmanager West-Europa

Wholesale fruit

Functie:

Als bedrijf leven wij volgens de overtuiging dat elke nieuwe uitdaging ook een nieuwe opportuniteit creëert. Om onze ambities te realiseren zijn we op zoek naar getalenteerde sales collega’s (m/v) die mee hun tanden willen zetten in onze verdere wereldwijde groei.
• Als Key Accountmanager ontwikkel je een lange termijn relatie met bestaande en toekomstige distributeurs in West-Europa.
• Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderhandelen, implementeren van jaarbudgetten, promotieplannen per land/regio.
• Je volgt volumes, marktaandeel en marktprestaties op de voet en vindt door grondige analyses nieuwe opportuniteiten.
• Door je sterke klantenbetrokkenheid en marktkennis kan je perfect inspelen op opportuniteiten en trends. Zo bouw je de klantenrelaties uit tot echte partnerships.
• Je werkt intensief samen met de collega’s binnen productontwikkeling, logistiek, kwaliteit, productie en supply chain om naast een standaardgamma de nodige innovatieve oplossingen voor je klanten uit te werken en nieuwe concepten in de markt te lanceren.

>> Solliciteer voor deze job

Profiel:

Je koppelt een masteropleiding aan een succesvolle verkoopervaring binnen een internationale wholesale context. Een achtergrond in de voedingssector is een pluspunt.
Je bent bereid om 50% van je tijd te reizen.
Bij Crop’s geniet je van een grote mate aan autonomie om je doelen te bereiken als ondernemerschap, flexibiliteit en verantwoordelijkheidszin ook jouw sleutels tot succes zijn.
 

Aanbod:

Je vervult een scharnierfunctie in een organisatie die een uitgesproken positie op de markt verworven heeft, dankzij verticale integratie, innovatie, entrepreneurial spirit en zin voor kwaliteit.
We vullen jouw loon aan met een wagen, tankkaart, maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, 12 ADV dagen en een flexibel uurregime.